Lost - Oldsmobile Forum - Oldsmobile Enthusiasts Forums


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-05-2017, 04:29 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Default Lost

I have a 1994 Olds cutlass cruiser and the other night when I went to start my car as soon as I turned the key everything in my car went black headlights, dash, gauge panel, ect. Now I'm thinking my ignition switch went bad am I wrong or had anyone else deat with this or have another idea I can look into
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2017, 12:01 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: WI
Posts: 131
Default

It could be as simple as a loose connection at an end of one of the battery cables. Start with the simple and try to rule out the obvious; loose cable, blown fuse, etc.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
88 LS Engine lost power, overheated, now won't turn over Enforcer General Tech Help 0 10-26-2012 08:08 PM
1996 culass lost radio after servicing peterwi Cutlass 0 10-28-2010 01:42 PM
lost my keys santaw Bravada 1 07-21-2010 06:07 AM
lost temp and fuel gauge, now cooling fans wont engage metis74890 General Tech Help 1 09-04-2009 09:41 AM
Lost Ignition key for 77 jpjackson Cutlass 1 05-29-2008 11:21 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.