Olds 98 regency (1992) - Oldsmobile Forum - Oldsmobile Enthusiasts Forums


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-24-2006, 04:02 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 10
Default



This is my first post, so if I do it wrong please let me know.


I have a 1992 Oldsmobile Regency Elite and until today it has been great transportation and I know this sounds a little far fetched, but today (twice) within a ten mile stretch, after turning a corner or curve to the right, suddenly I have lost power, and when I place the gear shift in the neutral position nothing happens, however when I come to a complete stop and put the gear shift in the park position it will start right back up.I have looked at everything for a loose connection but have found nothing.


My engine size is the 3800


any help would be greatly appreciated


Thanks


Moorecst
Reply With Quote
  #2  
Old 08-26-2006, 04:24 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2005
Location: United States
Posts: 389
Default

YOU WILL PROBABLY NEED TO FIND A FRIEND WITH AN OBD TESTER TO HELP. IT COULD BE MORE THAN ONE THING, I AM WORKING ON C CHRYSLER WITH SIMILAR PROBLEM AND MY OBD TESTER SAID CAMSHAFT POSITION SENSOR. WITHOUT A TESTER ITS JUST A GUESS. SOME PARTS STORES ( AUTOZONE FOR ONE ) WILL TEST FOR FREE.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-26-2006, 06:20 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 10
Default




< =>
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</>
Thanks for the information, I didn't know about AutoZone, I will be going there today, and will let everyone know the results.


Thanks Again


Moorecst
Reply With Quote
  #4  
Old 08-27-2006, 04:44 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by moorecst


&lt; =&gt; <!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//--></>Thanks for the information, I didn't know about AutoZone, I will be going there today, and will let everyone know the results.


Thanks Again


Moorecst
< =>
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</>
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2006, 04:46 PM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 10
Default


< =>
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</>
went to autozone had it tested and no codes were found, maybe a loose connection somewhere. and also may try to get it back to autozone when it is acting up.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-28-2006, 01:57 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Location: United States
Posts: 10
Default



While working on the Olds today, I noticed that when I race the engine it will backfire or make some kind of noisebut I can't tell where it is coming from, it is somewhere underneath the engine and it sounds like it is on the transmission side.


But the scan still doesn't pick up anything or flash any kind of code.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1983 Olds Delta 88 Regency-removing seats MIGUEL55 General Tech Help 1 03-19-2017 12:00 AM
1984 olds 98 regency brougham tranny touble! 98brougham Ninety-Eight 0 03-16-2011 11:08 PM
1992 98 regency my_92-98 New Member Area 0 07-13-2008 11:09 PM
1992 98 regency elite my_92-98 New Member Area 0 07-13-2008 10:54 PM
1978 Olds Regency 98 Brougham 4- dr Sedan kcolds PRIVATE For Sale / Trade Classifieds 0 04-25-2006 01:16 AM


Tags
1992, 92, 98, elite, flasher, forum, ninety, oldsmobile, problems, regency

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:31 PM.